Здравейте,карам Алфа Ромео 166, 2.4, JTD, '99 г.,симптомите на болеста са следните-бял пушек,докато колата загрее и мирис на сурова нафта,предположението-проблем с дюзите или сегменти(за сегментите разбрах,че ако проблема е в тях,колата трябва да има ниска компресия,при мен този проблем го няма),въпроса ми е-сменя ли се разпръсквача на дюзата или се сменя цялата дюза и ориентировъчна цена на дюза,дочух нещо от рода на 400-600 лева на дюза,благодаря Ви предварително за вниманието!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бял пушек,мирис на сурова нафта....
Collapse
X
-
Има син отенък,да,за черен съм гледал,не се появява или трябва много да я презоря за да пусне малко черно,но пък мириса на сурова нафта се долавя без проблем,и то доста осезаемо,иначе компресия си има,човека при когото си правя колите от години и ми е личен и много добър приятел е на мнение,че ако белия пушек си стои при загряла кола-са симерини,ако е само при студена,а после намалее или изчезне-дюзи,които не разпръскват качествено горивото,и пропускат малки капчици необработена нафта,която на свой ред излиза през аспуха като бяло-синкав пушек и мирише много,има още един вариант-проблем с аспуха или катализатора?!Та за това питах и за разпръсквачите-сменят ли се отделно или трябва цялата дюза,на 156-ците е цялата дюза и е около 500 лева едната.Last edited by vnimavai; d.m.y г., 09:50.sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
-
-
Първоначално публикувано от vnimavai Покажи съобщениеПробвах с добавка,една американска Lucas,пак си остана пушека,само не разбрах-турбо ли е проблема или дюзи?sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеТурбо recycle
Май на там отива работата колега...156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеТочно чета темата и ми се въртеше в главата турбо и ето че ти си го споменал...
Май на там отива работата колега...sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Колеги,антифриз налях на 7000 км половин литър,а масло-за същите 7000 км 1 литър,и като имате впредвид,че е на макс сега,прегледах всички теми по този въпрос но пак не става ясно,а знаете че проверяването на всички възможни неща ще отнеме доста време(и не малко пари).Значи до тук-възможните проблеми може да са-сепаратор на маслените пари,турбо,гумички на клапаните,гарнитура на главата,свещ,аспух(катализатор).От мен-за антифриза и маслото казах,подгряваща свещ имам със сигурност,поне една за смяна-ще ги сменя и петте,спрях се на Denso,турбото се включва след около 1500-1600 оборота,колата си върви много добре,разхода на дълго ми е 5.8-6.3 на сто,за мириса всички ми казват,че е на сурова нафта,не вода,не масло,тва дето връща част от необработените газове,обратно в двигателя за дообработка не ми работи със сигурност,съветват ме да не го оправям,доста хора са си го спрели умишлено,та по тези факти можем ли да изключим някой от предположенията,да останат поне 1-2?!Благодаря пак на всички!sigpicАлфа Ромео 166, 2.4 JTD, 136 hp, '99 г., кожен салон МОМО, 16" TORRA +++
Comment
Comment